Alfalån - Lån op til 75.000 kr.

Alfalån - Lån op til 75.000 kr.

Alfalån

  • Lån op til 75.000 kr.
  • Løbetid: 12 – 72 måneder
  • Bekræftelse inden for: 30 sekunder

Få et lån nu
↑ reklame ↑

Alfalån rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 3.000 kr. – 75.000 kr.
  • Løbetid: 12 – 72 måneder
  • Bekræftelse inden for: 30 sekunder
  • Alder: 18 år +

Alfalån tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb
3.000 kr. 12 måneder 942 kr. 3.942 kr.
5.000 kr. 12 måneder 1.306 kr. 6.306 kr.
75.000 kr. 12 måneder 14.047 kr. 89.047 kr.

Et repræsentativt eksempel

Samlet kreditbeløb 3.000 kr. ÅOP 46,2%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er 6.811 kr. Samlede kreditomkostninger 3.811 kr. Beregningen er vejledende og forudsætter, at lånet udbetales til en konto i et pengeinstitut og at tilbagebetaling foregår via BS. Den faktiske rentesats oplyses først, når ansøgningen er godkendt.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed
  • Husholdning
  • Ferie

Detalje information

Med et lån fra Alfalån får du et hurtigt og fleksibelt lån på op til hele 75.000 kr. hvilket gør det til et ideelt lån hvor alle kan være med. Hvis du har brug for lånet i en fart, kan du desuden glæde dig over den korte behandlingsperiode – faktisk kan du forvente at få svar på din ansøgning efter ganske kort tid, hvilket er en klar fordel hvis du har akut brug for et lån. Lånet har en løbetid på op til 72 måneder som giver dig fleksibiliteten til at afdrage i dit eget tempo. For at blive bevilliget lånet kræves det at du er myndig og har dansk folkeregisteradresse. Pengene bliver udbetalt til din NemKonto, og det kræves at du har et NemID til at underskrive en eventuel lånekontrakt.

FAQ Alfalån

Spørgsmål Svar
Kan jeg låne mere end 75.000 kr.? Alfalån giver dig udelukkende muligheden for at låne op til 75.000 kr., så har du brug for et større lån, anbefaler vi at du tjekker nogle af de andre udbydere.


Hvorfor skal jeg underskrive med mit NemID? Alle låneudbydere i Danmark kræver nu at du underskriver en kontrakt med NemID. Dette er for at bekræfte din identitet og undgå bedrageri.


Hvad kan jeg bruge lånet på? Som hovedregel kan du bruge lånet på lige det du står og mangler. Så længe at din kreditvurdering er i orden, kan du låne til hvad du vil.

Alfalån erfaringer og diskussioner

Alfalån erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Alfalån at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Min bil var netop brudt sammen og der var lidt for lang tid til min næste lønningsdag. Lånet fra Alfalån gik ind samme dag uden problemer. Kan varmt anbefales!

" (Maja)
"Super nemt at optage et lån med mit NemID gennem Alfalån og pengene var til rådighed efter kort tid." (Søren)

Er Alfalån fup?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet AlfaLån A/S Tilbyder virkeligt disse lån.

Få et lån reklame