Operatør

Sammenligning af finansielle produkter varetages af:

Coolfinans.dk drives til kommercielle formål.

Kontaktinformationer:

double technology s.r.o., Jaurisova 515/4, Prag – Michle, 140 00, Tjekkiet, VAT: CZ08695717

Vi udbyder ikke finansielle produkter og er kun en uafhængig sammenligningstjeneste, der tilbyder information. Hvis du har spørgsmål til de enkelte produkter, kontakt venligst udbyderen direkte. Har du derimod spørgsmål til vores platform eller har du fundet fejl eller andre misforhold, så kontakt os på info@coolfinans.dk.

LemonyApps.com er en del af double technology s.r.o. Vi driver det unikke brand på alle markeder.

Hvad går LemonyApps ud på?

I de senere år er der opstået en stor mængde finansielle services rundt omkring i verden; lån, konsolideringer, forsikringer og kreditkort. Markedet er vokset og de traditionelle udbydere har som følge af den voksende konkurrence været tvunget til at foretage reguleringer.

Men det har også givet et andet problem - for hvordan skal man som forbruger vælge mellem de mange muligheder? Den problemstilling er den direkte årsag til, at LemonyApps findes. Vi tilbyder en klar og gennemsigtig sammenligning af de forskellige finansielle produkter på et stort antal markeder verden over.

Fra Tjekkiet og verden rundt

I 2010 startede vi i Tjekkiet og gradvist udvidede vi vores forretning til Slovakiet, Polen, Spanien, Argentina, Sverige, Norge, Indonesien og mere end 25 øvrige lande rundt omkring i verden.

Vores mission er at tilbyde et brugervenligt og sikkert miljø til at anvende en finansiel service eller produkt, som kan løse en brugers problem eller situation.

Vi sammenligner kun verificerede og 100% troværdige virksomheder og produkter, som vores analytikere har undersøgt nøje på hvert websted. Ud over produkt- og virksomhedsinformation bringer vi også brugeranmeldelser, ofte stillede spørgsmål og repræsentative eksempler.
På den måde vil du altid være i stand realistisk at sammenligne, hvor meget de enkelte services vil koste dig og på den måde undgå misforståelser og meningsløse gebyrer.

Hvorfor bruge vores service?

Vi arbejder i alle lande med erfarne professionelle partnere, som leverer service af høj kvalitet på tværs af alle vore sites.

  • Uafhængige - Vi arbejder ikke for nogen udbydere. Vi sammenligner alle produkter og services, som vi har vurderet som troværdige og gennemsigtige, helt uafhængigt.
  • 100 % gratis - Når du bruger vores sammenlignings-service koster det ingenting. Vi tilbyder ingen finansielle produkter selv.
  • Gennemsigtighed - Vi anmelder og sammenligner alle produkter for at garantere, at brugeren ved præcist hvor meget og for hvad de betaler. Vi undgår generelle og vage formuleringer samt misvisende beregninger.
  • Ikke-bindende - Brugen af vores sammenlignings-service er fuldstændig uforpligtende og du leverer ingen personlige oplysninger til os.

Hvordan fungerer vores sammenlignings-service?

Vi samarbejder kun på partnerbasis med troværdige og respekterede virksomheder. Derudover er alle vores services helt gratis, uden behov for registrering mv. Du får først et overblik over alle de tilgængelige produkter, som du kan vælge mellem i forskellige kategorier. Derefter får du et overblik over de tilgængelige produkter med generel info, som du kan udvide, hvis du ønsker mere information. Ingen skjulte gebyrer; hvis du ansøger om et finansielt produkt via vores sammenlignings-service, betaler du altid det samme beløb, som du ville gøre, hvis du ansøgte direkte fra udbyderens hjemmeside. Servicen finansieres af annoncering (Google AdSense) og kommission fra udbyderen (Ad Networks).

Typiske stillede spørgsmål

Hvordan får jeg lånet (eller et andet finansielt produkt)

Betingelserne varierer fra sag til sag. Den generelle procedure er altid beskrevet i vores anmeldelse og herfra kan du klikke dig videre til låneansøgningen. Dette klik videre fra vores site er altid fuldstændig uforpligtende. Vores service er 100 % gratis, og du betaler altid den samme pris, som du ville gøre direkte fra udbyderens eget site.

Hvorfor skal jeg overhovedet sammenligne finansielle produkter?

Mulighederne for at låne er så mange, at det ville tage dig flere dage at foretage en sammenligning selv. Du ville være nødt til at søge efter og læse dusinvis af websites. Vi har samlet alle de vigtige informationer i et intuitivt web-miljø, som sparer dig både tid og penge.

Hvordan kan lån være gratis?

I de senere år har mange udbydere tilbudt det første lån gratis. Og ja, mange steder betaler du ikke renter på dit første lån. Men mange af disse lån ofte handler om mindre beløb med en kort løbetid, og du bør altid være opmærksom på løbetid og betingelser. Sørg altid for at betale tilbage til tiden og vælg et produkt, som du har råd til.

Hvem kan søge om lån?

Den eneste generelle regel er alder. Når du fyldt 18 år, kan du ansøge om de fleste lån. Disse betingelser kan variere, så vær opmærksom på betingelserne for det enkelte produkt.

kontakt: info@coolfinans.dk