Ferratum Business op til 750.000 kr.

Ferratum Business op til 750.000 kr.

Ferratum Business

  • Lån op til 750.000 kr.
  • Løbetid: 6 – 18 måneder
  • Bekræftelse inden for: 5 minutters

Få et lån nu
↑ reklame ↑

Ferratum Business rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 15.000 kr. – 750.000 kr.
  • Løbetid: 6 – 18 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 18 år +

Ferratum Business tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb
100.000 kr. 6 måneder 17.000 kr. 117.000 kr.

Et repræsentativt eksempel

Låneperiode 6 måneder, Prøvelån Beløb 100.000 kr., for hver 1 kr. lånt, betaler du 0.17 kr., udgifter til lån 17.000 kr., dtableringsgebyr der er et 2.95% etableringsgebyr for nye lån.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed

Detalje information

Når vi taler om lån på nettet, er der som regel mest fokus på lån til privatpersoner – og det er forståeligt nok, da det uden tvivl er det mest populære lån. Men vidste du, at det også er muligt at optage et lån på nettet hvis du er ved at etablere din egen virksomhed? Ferratum Business gør dette muligt.

Selvom at der er tale om et lån til din virksomhed, fungerer selve ansøgningsprocessen som hvis du var privatperson. Det er derfor meget nemt at ansøge og selve formularen tager som regel ikke mere end maks. 10 minutter at udfylde. Ferratum Business er en yderst anerkendt låneudbyder som giver dig og din virksomhed mulighed for at låne op til hele 750.000 kr.       

FAQ Ferratum Business

Spørgsmål Svar
Kan jeg også låne penge som privatperson? Ja, men så skal du søge om et privatlån og ikke et business lån.
Hvornår bliver pengene udbetalt? Som regel går der ikke mere end 1 dag.
Er lånet også for større virksomheder? Ferratum Business har primært fokus på mindre virksomheder som har brug for startkapital.

Ferratum Business erfaringer og diskussioner

Ferratum Business erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Ferratum Business at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Havde brug for lidt ekstra til virksomheden i starten, og det løste Ferratum uden problemer. Pengene gik såmænd ind samme dag, så er meget tilfreds." (Ellie)
"Som de fleste andre små virksomheder, kan omkostningerne virke voldsomme i starten og vi valgte derfor at optage et mindre lån. Har intet at brokke mig over!" (Karsten)

Er Ferratum Business fup?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet Ferratum Denmark ApS Tilbyder virkeligt disse lån.

Få et lån reklame