Ferratum Business op til 1.500.000 kr.

Ferratum Business op til 1.500.000 kr.
Skærmbillede af websitet:https://www.ferratumbusiness.dk, forfatter af webstedet:Ferratum Denmark ApS, skærmbilledet bruges på vegne af den lovlige licens.

Ferratum Business

  • Lån op til 1.500.000 kr.
  • Løbetid: 6 – 24 måneder
  • Bekræftelse inden for: 5 minutters

Mere Matchbanker
↑ reklame ↑

Ferratum Business rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 15.000 kr. – 1.500.000 kr.
  • Løbetid: 6 – 24 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 18 år +

Ferratum Business tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb ÅOP
100.000 kr. 6 måneder 17.000 kr. 117.000 kr. 34 %
Ferratum Business lommeregner reklame

Et repræsentativt eksempel

Lån 100.000 kr. over 6 måneder med en ÅOP på 34%. Samlede kreditomkostninger: 17.000 kr.. Samlet beløb at tilbagebetale: 117.000 kr.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed

Detalje information

Når vi taler om lån på nettet, er der som regel mest fokus på lån til privatpersoner – og det er forståeligt nok, da det uden tvivl er det mest populære lån. Men vidste du, at det også er muligt at optage et lån på nettet hvis du er ved at etablere din egen virksomhed? Ferratum Business gør dette muligt.

Selvom at der er tale om et lån til din virksomhed, fungerer selve ansøgningsprocessen som hvis du var privatperson. Det er derfor meget nemt at ansøge og selve formularen tager som regel ikke mere end maks. 10 minutter at udfylde. Ferratum Business er en yderst anerkendt låneudbyder som giver dig og din virksomhed mulighed for at låne op til hele 1.500.000 kr.       

FAQ Ferratum Business

Spørgsmål Svar
Kan jeg også låne penge som privatperson? Ja, men så skal du søge om et privatlån og ikke et business lån.
Hvornår bliver pengene udbetalt? Som regel går der ikke mere end 1 dag.
Er lånet også for større virksomheder? Ferratum Business har primært fokus på mindre virksomheder som har brug for startkapital.

Ferratum Business erfaringer og diskussioner

Ferratum Business erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Ferratum Business at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Havde brug for lidt ekstra til virksomheden i starten, og det løste Ferratum uden problemer. Pengene gik såmænd ind samme dag, så er meget tilfreds." (Ellie)
"Som de fleste andre små virksomheder, kan omkostningerne virke voldsomme i starten og vi valgte derfor at optage et mindre lån. Har intet at brokke mig over!" (Karsten)

Er Ferratum Business svindel?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet Ferratum Denmark ApS Tilbyder virkeligt disse lån.

reklame: Matchbanker - lån op til 500.000 kr.  Mere information