GoKredit - Lån op til 6.000 kr.

GoKredit - Lån op til 6.000 kr.
Skærmbillede af websitet:https://www.gokredit.dk, forfatter af webstedet:GoKredit ApS., skærmbilledet bruges på vegne af den lovlige licens.

GoKredit

  • Lån op til 6.000 kr.
  • Løbetid: 30 dage
  • Bekræftelse inden for: 24 timer

Mere Matchbanker
↑ reklame ↑

GoKredit rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 3.000 kr. – 6.000 kr.
  • Løbetid: 30 dage
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 18 år +

GoKredit tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb
3.000 kr. 30 dage 625 kr. 3.625 kr.
4.000 kr. 30 dage 829 kr. 4.829 kr.
5.000 kr. 30 dage 999 kr. 5.999 kr.
GoKredit lommeregner reklame

Et repræsentativt eksempel

Ved et samlet kreditbeløb på 3.000 kr. over 30 dage, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 625 kr. Samlet tilbagebetaling: 3.625 kr.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed
  • Husholdning
  • Ferie

Detalje information

Står du og leder efter det perfekte kvik- eller minilån uden at der stilles nogen spørgsmålstegn til hvad du skal bruge pengene på, kan det være en oplagt mulighed for dig at låne gennem GoKredit. Denne udbyder specialiserer sig udelukkende i de såkaldte minilån, og er perfekt til dig som ikke har brug for at låne mere end 6.000 kr. og som samtidig har mulighed for at betale lånet tilbage inden for en måneds tid. Når du låner på GoKredit, er du ikke bundet af hverken møder, papirarbejde eller din computer – faktisk kan du vælge at ansøge om lånet gennem din mobiltelefon eller tablet. Det gør ansøgningsprocessen en hel del nemmere for de som befinder sig på farten og som har brug for et mindre lån nu og her.

FAQ GoKredit

Spørgsmål Svar
Kan jeg kun ansøge med min mobiltelefon? Nej, muligheden for at låne via din telefon er blot en ekstra service. Du kan sagtens ansøge via din computer.


Hvad kan jeg låne første gang? Første gang du låner hos GoKredit kan du kun få bevilliget 3.000 kr. Denne grænse kan dog hæves, hvis du betaler dit lån tilbage til tiden.


Hvor gammel skal jeg være? Du skal være minimum 25 år for at kunne låne hos GoKredit.

GoKredit erfaringer og diskussioner

GoKredit erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved GoKredit at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Havde godt nok aldrig prøvet at optage et lån via mobilen før, men det var intet problem. Pengene gik ind som lovet." (Jesper)
"

Super nemt at låne via GoKredit og skønt at kunne bruge mobilen til at låne. Fik udbetalt 3.000 kr. som nu er betalt tilbage, og har fået hævet min kreditgrænse." (Karina)

Er GoKredit svindel?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet GoKredit ApS. Tilbyder virkeligt disse lån.

reklame: Matchbanker - lån op til 500.000 kr.  Mere information