Sparxpres - Lån op til 50.000 kr.

Sparxpres - Lån op til 50.000 kr.
Skærmbillede af websitet:http://www.sparxpreslaan.dk/, forfatter af webstedet:Spar Nord Bank A/S, skærmbilledet bruges på vegne af den lovlige licens.

Sparxpres

  • Lån op til 50.000 kr.
  • Løbetid: 12 – 60 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer

Mere Matchbanker
↑ reklame ↑

Sparxpres rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 10.000 kr – 50.000 kr
  • Løbetid: 12 – 60 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 18 år +

Sparxpres tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb ÅOP
10.000 kr. 60 måneder 6.262 kr. 16.262 kr. 23.24 %
Sparxpres lommeregner reklame

Et repræsentativt eksempel

Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 60 mdr.: Månedlig ydelse kr. 272 - Samlede kreditomkostninger kr. 6.262 - Samlet beløb der skal betales tilbage er kr. 16.262 - Årlig variabel debitorrente 12,95%. ÅOP 23,24%. Der forudsættes betaling via Betalingsservice. Lånet kræver normal kreditvurdering jf. Sparxpres' gældende politikker. Der er fortrydelsesret.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed
  • Husholdning
  • Ferie

Detalje information

Hvis navnet lyder bekendt, så er det ikke så underligt. Sparxpres er nemlig en af de mest anerkendte låneudbydere i Danmark og manges førstevalg når de skal optage et hurtigt lån på nettet. Hos denne udbyder finder du fleksible lån for ethvert budget. Med muligheden for at låne op til hele 50.000 kr. og en behandlingstid på under 24 timer, kan stort set alle være med. Du indsender din ansøgning på nettet og hører tilbage efter en kort ventetid – bliver din ansøgning godkendt, kan du se frem til at pengene går ind på din konto med det samme. Så bliver det ikke nemmere.

FAQ Sparxpres

Spørgsmål Svar
Hvor meget kan jeg låne? På Sparxpres kan du låne op til 50.000 kr. Har du brug for et større lånebeløb, skal du altså tjekke en af de andre udbydere.


Kan jeg låne hvis jeg er registreret i RKI? Du kan ikke optage et lån hos Sparxpres hvis du er registreret i RKI.


Hvordan betaler jeg lånet tilbage? Efter aftale med udbyderen, vil du hver måned blive opkrævet et fast beløb. Dette bliver automatisk trukket indtil at hele lånet er betalt ud.

Sparxpres erfaringer og diskussioner

Sparxpres erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Sparxpres at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Havde lidt problemer med min bank så forventede ikke at lånet ville gå ind. Men efter kun én dag stod pengene der til fri afbenyttelse. Kan anbefales!

" (Morten)
"Selvom at jeg kun havde brug for et mindre lån, behøvede jeg en forholdsvis lang betalingsperiode. Med en løbetid på 20 måneder kan min økonomi også følge med, så min oplevelse har været absolut positiv." (Camilla)

Er Sparxpres svindel?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet Spar Nord Bank A/S Tilbyder virkeligt disse lån.

reklame: Matchbanker - lån op til 500.000 kr.  Mere information