Vivus låne op til 12.000 kr.

Vivus låne op til 12.000 kr.
Skærmbillede af websitet:https://www.vivus.dk, forfatter af webstedet:VIVUS.DK ApS, skærmbilledet bruges på vegne af den lovlige licens.

Vivus

  • Lån op til 12.000 kr.
  • Løbetid: 6 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer

Mere information reklame

Vivus rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 2000 kr. – 12 000 kr.
  • Løbetid: 6 mdr.
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 20 år +

Vivus tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb ÅOP
2 000 kr. 6 måneders 131 kr.. 2 131 kr. 24 6 %
Vivus lommeregner reklame

Et repræsentativt eksempel

Løbetid: 6 mdr.: Samlet kreditbeløb: 2000 kr. Samlede kreditomkostninger: 131 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb 2131 kr., Min/maks. månedlig ydelse 346 kr. / 357 kr., Debitorrente (årlig fast) 22.53 %, ÅOP 24.6 %. 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Alder 20+

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed
  • Husholdning
  • Ferie

Detalje information

Vi kan alle stå og få brug for lidt ekstra på kontoen inden vores næste løn går ind, og i så fald er et lån fra Vivus det perfekte valg. Hvis du ikke har brug for et kæmpe lånebeløb, kan du i stedet vælge et mindre lån på op til 12.000 kr. Hvis du har brug for at pengene går ind her og nu, kan du samtidig glæde dig over at du modtager bekræftelse på din ansøgning inden for 24 timer. Vivus mener at det skal være nemt at låne på nettet, og det er også derfor at selve ansøgningsprocessen fungerer smertefrit. Der stilles ikke de store krav til dig udover at du skal være mindst 20 år, og du ikke er registreret i RKI. Selve ansøgningen foregår udelukkende over nettet, så du skal ikke bøvle med en masse papirarbejde.

FAQ Vivus

Spørgsmål Svar
Hvorfor kan jeg ikke låne mere end 20.000 kr.? Vivus har fokus på små lån og er derfor den perfekte udbyder for dig som ikke skal bruge et kæmpe lån.

Hvor gammel skal jeg være for at låne? Alderskravene fra de forskellige udbydere svinger, men for at få et lån fra Vivus skal du være fyldt 20 år.

Hvornår skal jeg betale lånet tilbage? Et mindre lån for Vivus har en kort betalingsperiode. Det betyder at lånets løbetid er på 5-30 dage.

Vivus erfaringer og diskussioner

Vivus erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Vivus at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Jeg havde ikke lyst til at optage et kæmpestort og dyrt lån, så at låne 7.000 kr. fra Vivus var den perfekte løsning for mig.

" (Rikke)
"Fandt selve ansøgningsprocessen problemfri og hurtig. Løb ind i et par problemer undervejs men de blev hurtig løst takket være kundeservice." (Karsten)

Er Vivus svindel?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet VIVUS.DK ApS Tilbyder virkeligt disse lån.