Qred - Lån op til 500.000 kr.

Qred - Lån op til 500.000 kr.
Skærmbillede af websitet:https://qred.com/dk/, forfatter af webstedet:Företagslån AB, skærmbilledet bruges på vegne af den lovlige licens.

Qred

  • Lån op til 500.000 kr.
  • Løbetid: 6 - 18 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer

Mere Matchbanker
↑ reklame ↑

Qred rapport

Hurtigt overblik

  • Beløb: 10.000 kr – 500.000 kr
  • Løbetid: 6 – 18 måneder
  • Bekræftelse inden for: 24 timer
  • Alder: 18 år +

Qred tilbagebetalingstabel

Beløb Løbetid Gebyr Forfaldne beløb
10.000 kr. 6 måneder 1.992 kr. 11.992 kr.
Qred lommeregner reklame

Et repræsentativt eksempel

Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 6 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 1.992 kr. Samlet tilbagebetaling: 11.992 kr.

Hvad er lånet egnet til?

  • Etablering af virksomhed
  • Ferie

Detalje information

Som iværksætter eller virksomhedsejer kan det til tider være svært at finde velvilje i banken. Den problematik har dannet baggrunden for Qred Erhvervslån, der tilbyder fleksible lån til erhvervslivet. Der er mulighed for at låne i størrelsesordenen 10.000-500.000 kroner uden oprettelsesgebyr og binding, og der tilbagebetales et fast beløb hver måned.

FAQ Qred

Spørgsmål Svar
Hvordan ansøger du? Du indtaster det ønskede lånebeløb, CVR-nummer, e-mail og mobilnummer. Herefter får du svar på din ansøgning med det samme - som regel indenfor en time. Når du har godkendt med Nem-ID kan du få udbetalt pengene samme dag.
Hvad er renten? Ehvervslånene hos Qred er rentefri. Du betaler i stedet en fast månedlig afgift, som fastlægges ud fra den såkaldte “Qred-score”. Den afhænger af en række parametre, ligesom der foretages en individuel kreditvurdering på alle ansøgninger.
Er der nogen binding? Nej, hos Qred kan du betale lånet tilbage, når du ønsker det, og jo kortere tid du bruger på at betale tilbage, jo billigere er lånet.

Qred erfaringer og diskussioner

Qred erfaringer

Fortæl os dine erfaringer ved Qred at info@coolfinans.dk og så offentliggøre vi dem anonymt in i vores diskussion.


"Professionelt. Fantastisk service." (Joe)
"Hurtig sagsbehandling. Mange tak." (Ian)

Er Qred svindel?

Nej. Produktet er fuldstændig sikkert at benytte og der er ingen grund til at bekymre sig om noget gemt. Firmaet Företagslån AB Tilbyder virkeligt disse lån.

reklame: Matchbanker - lån op til 500.000 kr.  Mere information