Ønsker du at optage et lån i banken eller på nettet, er der ingen tvivl om, at du vil foretrække at pengene går ind på din konto efter relativt kort tid – der er nemlig ingen der har lyst til at vente i flere uger på, at pengene er til rådighed.

Hurtiglån

Og de populære hurtige lån lever i den grad op til deres navn, da du kan ansøge om lånet og modtage pengene samme dag.

Hurtig udbetaling

Rigtig mange danskere sætter pris på en hurtig udbetaling når de ansøger om et lån på nettet. Det er også derfor at langt de fleste af de forskellige udbydere på nettet tilbyder udbetaling samme dag på de fleste lånetyper. Det betyder, at hvis du ansøger om et lån mandag morgen kan du typisk forvente at pengene går ind samme aften, naturligvis under forudsætning af, at din ansøgning bliver godkendt.

Nemt at ansøge

Du kan desuden glæde dig over, at det hverken er svært eller specielt tidskrævende at indsende en ansøgning om et hurtigt lån. Det eneste du skal bruge er sådan set dit NemID, som anvendes når din låneansøgning skal underskrives. På denne måde slipper du for selv at indsende oplysninger om din personlige situation, da alle nødvendige oplysninger om dig indhentes via dit NemID, hvorefter udbyderen vil være i stand til at foretage en kreditvurdering. Hvis din ansøgning bliver godkendt, går pengene direkte ind på din konto efter en vis venteperiode, og du behøver ikke at gøre mere.

Fleksibelt lån

Med et hurtigt lån kan du få råd til at købe netop det du står og mangler, hvad enten det er en ny opvaskemaskine eller en rejse sydpå. Der er altså ingen begrænsninger med et hurtigt lån, og du kan samtidig glæde dig over, at de fleste låneudbydere aldrig blander sig i, hvad du ønsker at bruge lånebeløbet på. Du får altså et 100% fleksibelt lån som er skræddersyet efter dine behov og personlige ønsker.

Mere Matchbanker
↑ reklame ↑

Hodnocení kategorie 4.5
Hurtiglån: 4.2/5 baseret på 441 stemmer
6000
Lånebeløb 3.000 kr - 6.000 kr
Rente fra 20,7 %
Løbetid 0
75000
Lånebeløb 7.000 kr - 75.000 kr
Rente fra 18,4 %
Løbetid 1 – 6 år
12000
Lånebeløb 2.000 kr - 12.000 kr
Rente fra 22,53 %
Løbetid 6 måneder
25000
Lånebeløb 5.000 kr - 25.000 kr
Rente fra 96 %
Løbetid 0