Lån uden sikkerhed

    Lån uden sikkerhed

At låne uden sikkerhed kan være til stor fordel for dig som låner. Når der er tale om store lånebeløb på over 20-30.000 kr., kræver de forskellige låneudbydere ofte, at du stiller en eller anden form for sikkerhed for lånet hvis du skulle vælge ikke at overholde din betalingsplan.

Mere alfalan
↑ reklame ↑

25.000 kr
Lånebeløb 5.000 kr - 25.000 kr
Rente fra 96 %
Løbetid 3 – 24 måneder
Information Mere
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Lån 10.000 kr over 3 mdr. med en årlig fast debitorrente på 96% og en ÅOP på 151,8%. Betal 3.880 kr månedligt. Samlede kreditomkostninger efter skat: 1.094 kr. Samlet beløb at tilbagebetale: 11.649 kr (10.000 + 1641 i kreditomkostninger – de fleste danskere får automatisk 1/3 af deres omkostninger tilbage i skat, hvorfor de reelle kreditomkostninger kun udgør ca. 1094 kr).

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 20.000 kr.
 • Løbetid: 3 – 24 måneder
 • Bekræftelse inden for: 10 sekunder

Lånets vilkår

 • Fysisk person (herefter ”kunden”), som er mindst 20 år
 • Hhar CPR-nummer og folkeregisteradresse
 • Har et gyldigt Nem ID, og som af Zaplo.dk vurderes kreditværdig

Om virksomheden

Zaplo fokuserer sig i forbrugslån med korte betalingsperioder, hvilket i bund og grund betyder at du slipper af med din gæld hurtigere. Når du låner gennem Zaplo kan du se frem til en overskuelig og nem låneproces, og der er altid hjælp at hente. En… Mere information omkring firmaet 4finance ApS

Lån fra 5.000 kr med renter fra 96 % Mere
↑ reklame ↑

    Lån uden sikkerhed

Det kan være, at låneudbyderen kræver at du stiller din bil i pant. Et lån uden sikkerhed er altså perfekt for dig som ikke har lyst til at stille dine værdigenstande i pant – eller som måske ikke ejer noget særligt af værdi. Når du optager et lån uden sikkerhed kan du altså have ro i sindet.

Lån uden renter

På nettet er der masser af muligheder for at finde både lån uden sikkerhed som desuden er rentefri. Det betyder at du ikke kun får ro i sindet velvidende om at dine ejendele er trygge, men du kan også nyde af glæden og fordelen ved, at du ikke kommer til at betale renter på lånet. Det er vigtigt at huske på at et rentefrit lån ikke er gratis, da der stadig vil være visse omkostninger forbundet med lånet. Du kan dog være sikker på at du i langt de fleste tilfælde ender med et meget billigere lån.

Lån online

Når det gælder forskellige lånetyper, hvad enten det er lån uden sikkerhed eller rentefri lån, har nettet masser af byde på, og foretager du en hurtig søgning, vil du hurtigt finde ud af, at udvalget over forskellige typer lån er enormt. Det er også derfor at du som låner foretager masser af research og vælger en udbyder som er pålidelig og som tilbyder dig et lån til den absolut bedste pris. Husk på at du frit kan indsamle forskellige tilbud og at du ikke er forpligtet på nogen måde.

Lån med rki

Står du i RKI kan det virke som en ond cirkel at blive gældsfri, men det er ikke umuligt. Til trods for at mange udbydere ikke vil låne penge ud til personer i rki, er der visse udbydere der stadig tilbyder denne løsning, til trods for at du skal regne med at lånet bliver dyrere i sidste ende. Overvej derfor gerne din situation omhyggeligt før at du går ud og låner med din rki status.


Lån uden sikkerhed bedømmelse: 4.5/5 baseret på 412 stemmer.

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Virksomheden tilbyder ikke deres eget finansielle produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Mere information