Lån uden om banken

    Lån uden om banken

Hvis du foretager en hurtig søgning på nettet om lån, finder du hurtigt ud af, at du ikke behøver at tage ned i banken. Faktisk har danskerne for længst fundet ud af, at det i langt de fleste tilfælde bedre kan svare sig at optage et hurtigt lån online, da der både er penge og tid at spare – og så er der langt større chance for at deres ansøgninger bliver godkendt på nettet.

Mere alfalan
↑ reklame ↑

75.000 kr
Lånebeløb 3.000 kr - 75.000 kr
Rente fra 14,85 %
Løbetid 12 – 72 måneder
Information Mere
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Repræsentativt eksempel: Løbetid min. 12 måneder – maks. 72 måneder. Ved et samlet kreditbeløb på 40.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Månedlig ydelse: 1.037 – 1.337 kr. Debitorrente: 14,85 – 29,85% (variabel i lånets løbetid). ÅOP: 20,7 – 36,8%. Samlede kreditomk.: 22.197 – 40.216 kr. Samlet tilbagebetaling: 62.197 – 80.216 kr. Stiftelsesomk.: 3.200 kr. Mdl. faktureringsgebyr: 33 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 75.000 kr.
 • Løbetid: 12 – 72 måneder
 • Bekræftelse inden for: 30 sekunder

Lånets vilkår

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Om virksomheden

Alfalån er kendt for deres lån til privatpersoner, og tilbyder hurtige låneløsninger for dig som har brug for kontoen nu og her. Du kan med andre ord være sikker på, at du ikke kommer til at gå og vente i flere uger før at pengene tikker ind på din… Mere information omkring firmaet AlfaLån A/S

Lån fra 3.000 kr med renter fra 14,85 % Mere
↑ reklame ↑

    Lån uden om banken

Før i tiden var den eneste mulighed for at låne penge stort set kun gennem bankerne, men den tid er forbi, og der findes nu flere låneudbydere og kreditorer på nettet end aldrig før. Hvor meget du kan låne afhænger naturligvis af din personlige situation.

Boliglån beregner

Rigtig mange danskere optager også populære boliglån på nettet, da der igen er mange penge at svare. Dog vil du hurtigt finde ud af, at der er en jungle af forskellige udbydere og har du aldrig prøvet at låne på nettet før, kan det godt være en overvældende oplevelse. Du kan derfor med fordel anvende de populære beregnere, som giver dig en komplet liste over passende lån til dig. Med boliglånsberegneren får du desuden kun tilbudt lån som passer til dig!

Lån penge hurtigt

De fleste udbydere har fuld forståelse for, at du ønsker at få pengene til rådighed så hurtigt som muligt, og det er også derfor, at du ikke længere behøver at vente i flere uger på, at pengene går ind på din konto. Det er hurtigt og nemt at låne penge på nettet, og du kan se frem til at pengene går ind efter et par få dage – nogle gange før!

Lån penge trods rki

Rigtig mange danskere er i dag i RKI, men det behøver ikke at være en hindring. Til trods for at majoriteten af de forskellige udbydere ikke låner penge ud til folk som er registreret i RKI, er det stadig muligt. Før du låner penge, bør du dog overveje din situation nøje og sørge for, at du er i stand til at overholde en potentiel låneaftale så du ikke stifter yderligere gæld.


Lån uden om banken bedømmelse: 4.5/5 baseret på 323 stemmer.

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Virksomheden tilbyder ikke deres eget finansielle produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Mere information