Lån til andelsbolig

    Få finansieret drømmekøbet ved at optage et lån til andelsbolig

Få finansieret drømmekøbet ved at optage et lån til andelsbolig

Går du og har planer om at investere i en andelsbolig, er der rigtig meget der skal holdes styr på. I mange tilfælde er der faktisk en hel del mere du skal forholde dig til når du køber en andelsbolig sammenlignet med et almindeligt boligkøb.

Få et lån
↑ reklame ↑

15.000 kr
Lånebeløb 500 kr - 15.000 kr
Rentesats 57,45 %
Løbetid 12 måneder
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Efter to yderligere månedlige afdrag, vil en kassekredit på 15.000 kroner blive stillet til rådighed. En kassekredit på 15.000 kroner vil have en ÅOP på 145,8% baseret på følgende antagelser: Den månedlige ydelse udgør 1968,07 kroner, hvor kreditten vil være tilbagebetalt på 12 måneder. De samlede kreditomkostninger udgør 8.616,84 kr. og det samlede tilbagebetalingsbeløb er 23.616,84 kr. Den faste debitorrente udgør i eksemplet 72%. Via email og post bliver der tilsendt en faktura med minimumsydelsen anført, som forfalder 14 dage fra fakturadato.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 15.000 kr.
 • Løbetid: 12 måneder
 • Bekræftelse inden for: 15 minutter

Lånets vilkår

 • Være fyldt 23 år
 • Have et NemID
 • Bo på en dansk folkeregisteradresse
 • Have et dansk telefonnummer
 • Have en konto i en dansk bank

Om virksomheden

NordCredit er en populær og dansk udbyder af lån på nettet for privatpersoner. De er en del af den finske virksomhed Lainasto Oy som har fokus på en god service og pålidelighed.  Der stilles til dig som låner forskellige krav for udbyderen, og… Mere information omkring firmaet Lainasto Oy

Lån fra 500 kr med renter fra 57,45 % Få et lån
100.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 100.000 kr
Rentesats 9,95 %
Løbetid 1 – 4 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 1.676 kr. Samlet tilbagebetaling: 1.676 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 100 000 kr.
 • Løbetid: 1 – 4 år
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Om virksomheden

Santander Consumer Banker er i dag en af de førende banker og låneudbyder på det danske marked, og specialiserer sig blandt andet i privatlån, billån og opsparingskontoer. Derudover kan de prale af at være den største bank i Europa, og de har pt.… Mere information omkring firmaet Santander Consumer Bank AS

Lån fra 10.000 kr med renter fra 9,95 % Få et lån
150.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 150.000 kr
Rentesats 7,22 %
Løbetid 12 - 72 mdr.
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Samlet kreditbeløb på 65.000 kr. Månedlig ydelse: 1.294 kr. - 1.755 kr. i 62 mdr. Samlede kreditomkostninger: 15.030 kr. - 43.719 kr. Samlet tilbagebetalingsbeløb: 80.030 kr. - 108.719 kr. Variabel debitorrente: 7,22% - 21,93%. ÅOP: 8,28% - 23,07% (forudsat Betalingsservice). Renten afhænger af din kreditvurdering. Der er 14 dages fortrydelsesret på kreditaftalen. Finansieringen udbydes i samarbejde med Ekspres Bank.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Løbetid: 72 måneders
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Er fyldt 25 år
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Er ikke registeret i RKI
 • Har en fastindtægt på minimum 120.000 om året.

Om virksomheden

Mere information omkring firmaet Smartlånet

Lån fra 10.000 kr med renter fra 7,22 % Få et lån
100.000 kr
Lånebeløb 5.000 kr - 100.000 kr
Rentesats 8,99 %
Løbetid 1 - 10 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 65.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 16.417 kr. Samlet tilbagebetaling: 81.417 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 100.000 kr.
 • Løbetid: 12 – 48 måneder
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
 • Være fyldt 23 år

Om virksomheden

Mere information omkring firmaet Norwegian Air Shuttle ASA

Lån fra 5.000 kr med renter fra 8,99 % Få et lån

    Få finansieret drømmekøbet ved at optage et lån til andelsbolig

Du vil før eller siden også skulle finde ud af, hvordan du har tænkt dig at finansiere dit køb. Det kigger vi nærmere på nedenfor, hvor vi håber, at vi kan hjælpe dig en smule i gang.

Hvad er andelsbolig?

Der er mange der finder det svært at sætte sig ind i, hvad en andelsbolig egentlig går ud på. Men svaret er faktisk ganske simpelt.

Vælger du at købe en ganske almindelig ejerbolig – hvad enten der er tale om en lejlighed eller et hus – ejer du boligen fuldstændig.

Vælger du derimod at investere i en andelsbolig, bliver i herimod medlem af en såkaldt andelsboligforening. Dette giver dig mulighed for at gøre krav på en del af denne forenings formue og du får samtidig bevilliget en brugsret til at bosætte dig en af de tilgængelige boliger i foreningen.

Det findes ikke noget konkret svar på, hvad der er den bedste løsning i sidste ende. Det kommer nemlig helt an på dine ønsker og ikke mindst din økonomi.

Finansiering af andelsbolig vs. Ejerbolig

Afhængig af hvor i landet vi befinder os, kan du næsten altid gå ud fra, at den samlede pris på en ejerbolig altid vil være højere end den gennemsnitlige andelsbolig. Det indebærer dog også, at tilgængelige finansieringsmuligheder kan variere en del.

Ved køb af lejerbolig:

Vælger du at købe en almindelig ejerbolig kan du optage et såkaldt realkreditlån. Det betyder at du som regel får mulighed for at låne op til hele 80% af boligens samlede pris hos et realkreditinstitut.

De resterende 15% låner du som regel hos din egen bank og de sidste 5% skal finansieres ud fra egen lomme. Det betyder, at du skal bruge af din egen opsparing til at dække udbetalingen.

Ved køb af andelsbolig:

Hvis du skal købe en andelsbolig, har du dog også mulighed for at blive bevilliget et realkreditlån som kan bruges til at finansiere købet. Her er den primære forskel dog, at det ikke er muligt for dig at låne pengene på egen hånd, da du ikke foretager et egentlig køb af bolig men derimod et medlemskab.

Hvilken betydning har det for dig, spørger du måske? Det kan i langt de fleste tilfælde resultere i, at du i stedet bliver tvunget til at gå gennem din bank og optage et klassisk banklån til finansieringen. Dette er som regel også en hel del dyrere end det gennemsnitlige realkreditlån og noget som du helt sikkert bør bære i sinde, inden at du køber.

Find det bedste lån til andelsbolig

Da det ikke er muligt at optage et normalt realkreditlån når du ønsker at købe en andelsbolig, er det vigtigt at du giver dig god tid til at undersøge de forskellige muligheder.

Måske er du fristet til at tro at du kan få tilbudt det absolut bedste og billigste lån hos din egen bank, men det er langt fra altid tilfældet. Faktisk er det slet ikke alle banker i dag der bevilliger lån til køb af andelsboliger. Derfor er det også vigtigt at kigge dig godt omkring.

I dag findes der et væld af forskellige finansieringsselskaber som bevilliger lån direkte på nettet. Her er den klare fordel, at du som regel ikke skal oplyse, hvordan du ønsker at bruge pengene – og det er altså den oplagte løsning hvis du står og mangler til udbetalingen af dit køb.

Flere og flere fysiske banker tilbyder dig også at låne til andelsbolig gennem nettet. Her er det dog vigtigt at du er opmærksom på, at det ikke er alle pengeinstitutter der er villige til at låne dig penge, hvis du allerede er kunde hos en anden bank. Sørg derfor gerne for at undersøge, om det måske kan svare sig at skifte bank således at du kan holde hele økonomien samlet et og samme sted.

Find det bedste lån til andelsbolig med en låneberegner

På egen hånd kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde det bedste og ikke mindst billigste lån. Det indebærer nemlig at du selv skal gennemgå de forskellige renter og vilkår hos hver enkelt låneudbyder.

Derfor kan det godt betale sig at anvende en såkaldt låneberegner i stedet – disse kan nemlig også bruges når du skal låne til købet af din andelsbolig. Tilpas blot beregneren således at den beskriver din situation og lånebehov og du vil herefter få vist en komplet liste over forskellige lånetilbud der er relevante for dig.


Få finansieret drømmekøbet ved at optage et lån til andelsbolig bedømmelse: 4.5/5 baseret på 401 stemmer.

Få et lån
↑ reklame ↑

Artikler

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Jaurisova 515/4, Michle, 140 00 Praha 4, IČ: 29043026, DIČ: CZ29043026
Virksomheden tilbyder ikke noget finansielt produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

Kontaktformular

Har du et spørgsmål? Kontakt os her, og vi vender tilbage snarest muligt.

Reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Få et lån