Lån til båd

    Lån til båd

Lån til båd

Når man på TV2 ser Mikkel Beha og familien sejle verden rundt på deres båd Havana med “kurs mod fjerne kyster”, er det ikke svært at forstå, at man kan drømme om en båd.

Få et lån
↑ reklame ↑

150.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 150.000 kr
Rentesats 6,93 %
Løbetid 1 - 10 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Fast årlig debitorrente 6,93% - 26,08%. Kontantlånsaftalen kan indfries til enhver tid. Samlet kreditbeløb 110.000. ÅOP 8,81% - 29,16%. Løbetid min. 12 måneder – maks. 120 måneder. Maks. effektiv rente 46,36%. Samlet beløb, der skal betales tilbage er kr. 163.430 - 308.296. Samlede kreditomkostninger kr. 53.430 - 198.296. I beregningen er inkluderet oprettelsesgebyr på 8.800. Alle beregninger er baseret på betaling via HomeBanking. Ansøger må ikke være registreret i RKI og skal opfylde kriterier for samlet kreditvurdering.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 150.000 kr.
 • Løbetid: 1 - 10 år
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Er fyldt 18 år
 • Har fast bopæl i Danmark
 • Er ikke registeret i RKI

Om virksomheden

Paymark Finans har stor erfaring i at rådgive kunder om de bedste lån, og du bliver mødt af erfarne rådgivere, der sikrer sig, at din økonomi også er bæredygtig, når du har optaget lånet. Paymark Finans samarbejder med D:E:R A/S. Mere information omkring firmaet PAYMARK FINANS

Lån fra 10.000 kr med renter fra 6,93 % Få et lån
10.000 kr
Lånebeløb 500 kr - 10.000 kr
Rentesats 51,95 %
Løbetid 120 dage
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 5.000 kr. over 120 dage, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 1.070.28 kr. Samlet tilbagebetaling: 6.070.28 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 10.000 kr.
 • Løbetid: 120 dage
 • Bekræftelse inden for: 15 minutter

Lånets vilkår

 • Du skal mindste være 20 år gammel
 • Du må ikke stå registreret som dårlig betaler i skyldnerregistre (bl.a. Experian (RKI) eller Debitor Registret
 • Du skal være dansk statsborger
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du har ikke navne- eller adressebeskyttelse
 • Du har NemID
 • Du har en aktiv e-mail adresse og et dansk telefonnummer
 • Du har en dansk bankkonto som vi kan udbetale pengene til

Om virksomheden

Mere information omkring firmaet 24/7 Lån ApS

Lån fra 500 kr med renter fra 51,95 % Få et lån

    Lån til båd

Der ligger utallige oplevelser og venter på havoverfladen, og de fleste sejlere kan skrive under på, at livet til søs er noget helt særligt. Men en gang imellem kan økonomien sætte en bremse for drømmene om en ny båd, som jo alt andet lige befinder sig i en lidt anden prisklasse end et nyt køleskab.

Men det er der heldigvis råd for. Mange banker og andre lånevirksomheder har i dag attraktive bådlån - uanset hvor store drømmene er. Skal du ud at låne til en båd, har du sikkert også andre lån i forvejen, som du betaler til i form af renter og afdrag. Derfor er det naturligvis vigtigt at sikre dig, at renten på dit nye bådlån er så lav så muligt, og at der er lang løbetid på lånet, så du ikke havner i en økonomisk klemme.

Du skal dog være opmærksom, at mange banker som sikkerhed kræver, at du lægger en vis procentdel af købesummen som udbetaling. Det kan eksempelvis være 30 procent. Et bådkøb er en større investering, og derfor sørger de fleste banker for, at båden bliver vurderet af en vurderingsmand, så du på den måde kan være sikker på, at du ikke kommer til at eje med et tvivlsomt produkt - og altså på den måde undgår at stå hårene i postkassen.

En anden ting, der gør sig gældende, når du køber ny båd er gensalgsværdien. Båden skal med andre ord være af en kvalitet, der gør, at du altid kan få en fornuftig pris, hvis du på et tidspunkt beslutter dig for at sælge båden igen. Vælger du at gå udenom banken kan du finde masser af lån hos de efterhånden mange låneudbydere på nettet. Her betaler du ofte lidt mere, men til gengæld kræves der ikke mange garantier - og du kan altså vælge at bruge pengene på hvad som helst.

Gør op med dig selv, hvad der passer bedst til dine behov og din nuværende økonomi. Og uanset hvad du vælger, anbefales det at sætte sig grundigt ind i de vilkår, der følger med lånet, så du ikke risikerer at snyde dig selv. Hvor stor er ÅOP (de årlige omkostninger i procent), hvor lang er løbetiden - og er det realistisk at du kan betale lånene tilbage indenfor den aftalte periode. Men sørger du for at gøre dit hjemmearbejde, er der ikke noget til hinder for, at du inden længe kan stævne ud i solopgangen ombord på din nye drømmebåd.


Lån til båd bedømmelse: 4.5/5 baseret på 21 stemmer.

Få et lån
↑ reklame ↑

Artikler

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Jaurisova 515/4, Michle, 140 00 Praha 4, IČ: 29043026, DIČ: CZ29043026
Virksomheden tilbyder ikke noget finansielt produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

Kontaktformular

Har du et spørgsmål? Kontakt os her, og vi vender tilbage snarest muligt.

Reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Få et lån