Banklån

    Optag et banklån til ethvert formål

Optag et banklån til ethvert formål

Til trods for at mange danskere i dag foretrækker at låne penge på nettet gennem en online lånudbyder, er der stadig visse fordele ved at optage et banklån, som du ikke finder hos andre udbydere.

Få et lån
↑ reklame ↑

75.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 75.000 kr
Rentesats 9,9 %
Løbetid 1 – 6 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 1.364 kr. Samlet tilbagebetaling: 11.364 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 75.000 kr.
 • Løbetid: 1 – 6 år
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Om virksomheden

D.E.R har siden 1970 tilbudt forskellige typer lån til privatpersoner og du kan gennem udbyderen låne penge uden at skulle stille sikkerhed for lånet. Derudover kan du også glæde dig over den klare fordel, at du får mulighed for at sætte dit lån på… Mere information omkring firmaet D:E:R A/S

Lån fra 10.000 kr med renter fra 9,9 % Få et lån
100.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 100.000 kr
Rentesats 9,95 %
Løbetid 1 – 4 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 10.000 kr. over 12 måneder, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 1.676 kr. Samlet tilbagebetaling: 1.676 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 100 000 kr.
 • Løbetid: 1 – 4 år
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Du er mindst 18 år gammel
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Om virksomheden

Santander Consumer Banker er i dag en af de førende banker og låneudbyder på det danske marked, og specialiserer sig blandt andet i privatlån, billån og opsparingskontoer. Derudover kan de prale af at være den største bank i Europa, og de har pt.… Mere information omkring firmaet Santander Consumer Bank AS

Lån fra 10.000 kr med renter fra 9,95 % Få et lån
100.000 kr
Lånebeløb 5.000 kr - 100.000 kr
Rentesats 8,99 %
Løbetid 1 - 10 år
Information Få et lån
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Ved et samlet kreditbeløb på 65.000 kr. over 5 år, der overføres til en pengeinstitutkonto og tilbagebet. via BS. Samlede kreditomk.: 16.417 kr. Samlet tilbagebetaling: 81.417 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 100.000 kr.
 • Løbetid: 12 – 48 måneder
 • Bekræftelse inden for: 24 timer

Lånets vilkår

 • Bo i Danmark
 • Have fast arbejde
 • Ikke være registreret i RKI eller Debitorregisteret
 • Være fyldt 23 år

Om virksomheden

Mere information omkring firmaet Norwegian Air Shuttle ASA

Lån fra 5.000 kr med renter fra 8,99 % Få et lån

    Optag et banklån til ethvert formål

Til trods for at du sandsynligvis vil komme ud for, at bankerne stiller lidt strengere krav til dig sammenlignet med online lånevirksomheder, er det stadig fuldt ud muligt at optage et godt og billigt lån i banken til dine behov.

Banklån til mange forskellige formål

I dag kan du låne penge til stort set hvad som helst – og et banklån kan derfor dække over et væld af forskellige typer lån.

Måske har du brug for et forbrugslån til at finansiere dit næste store køb, et lån til bådkøbet eller måske har du blot brug for en kassekredit, der kan give dig mere frihed i hverdagen. Står du desuden og skal købe en bolig, kan du næsten ikke slippe uden om at skulle finansiere en del af købet gennem et boliglån i banken.

Fordelen ved at låne på nettet er, at du næsten aldrig behøver at skulle dokumentere for, hvordan du ønsker at bruge pengene. Når du vælger at låne penge gennem din bank, skal du dog være forberedt på, at de muligvis kan gå ind at kræve, at du begrunder hvorfor at du ønsker at optage et lån. Dette varierer dog fra bank til bank – nogle pengeinstitutter låner dig gerne et rimeligt beløb uden at stille spørgsmålstegn.

Så meget kan du låne i banken

Uanset om du vælger at låne gennem banken eller en udbyder på nettet, vil din indtægt og overordnede finansielle situation være afgørende for, hvor meget du kan låne. Jo større disponibel indtægt du har, jo mere vil du sikkert være i stand til at låne.

Uanset hvor godt et tilbud end lyder – og der findes faktisk lån der er rigtig billige – er det vigtigt at bære i sinde, at banken i sidste ende skal kunne tjene penge på dig. Derfor vil du under alle omstændigheder først gå ind at vurdere, hvor kreditværdig du er.

Hvis din bankrådgiver for eksempel mener, at din økonomi ikke kan bære et lån og at der er minimal sandsynlighed for at du kan betale pengene tilbage, kan du forvente at de vil afvise din ansøgning. Dette er ikke både for bankens egen sikkerhed, men også for din egen.

Vilkår og betingelser for banklån

Før at du kan optage et lån gennem banken eller et online pengeinstitut, er der visse krav som du under alle omstændigheder skal overholde. Til trods for at mange banker på mange måder måske kan minde om hinanden, er det vigtigt at være forberedt på, at deres krav til dig kan være vidt forskellige. Husk derfor altid at bruge tid på at læse de enkelte vilkår og betingelser grundigt igennem før at du ansøger om et lån.

Uanset hvilken bank eller lånevirksomhed du vælger at optage et lån hos, vil følgende vilkår dog gøre sig gældende for dig:

Optag dit boliglån i banken

Langt de fleste danskere i dag vælger at optage et boliglån gennem deres bank når boligkøbet skal finansieres. Dette kan enten gøres gennem et banklån eller et realkreditlån. Selvom at du måske er fristet til at tro, at du sikkert kan regne med at få den laveste rente i din egen bank, er det en god idé at forhøre dig hos flere forskellige pengeinstitutter, således at du er sikker på at du får den billigste løsning i længden. At optage et boliglån er en vigtig beslutning og du vil sikkert gerne sikre dig, at du gør det så billigt som muligt.

For at du kan optage et boliglån gennem banken, kræves det dog, at du selv er i stand til at lægge 5% i udbetalingen. Derfor er det vigtigt at du har en solid opsparing på plads før at du søger om et boliglån. Det resterende beløb kan du finansiere gennem et almindeligt boliglån eller realkreditlån på 80% og de sidste 15% er som regel mulige at låne gennem banken, hvis du ikke selv har pengene.

Hvor meget koster et boliglån gennem banken?

Hvor meget det kommer til at koste dig at optage et boliglån gennem banken, findes der desværre ikke noget konkret svar på. Det afhænger først og fremmest af hvor lav en rente du bliver tilbudt og hvor lang en betalingsperiode du har brug for. Det er også derfor at det er yderst vigtigt at give dig tid til at sammenligne renter på tværs af forskellige banker, før at du beslutter dig.

Vær dog opmærksom på, at det ikke altid er muligt at optage et boliglån gennem en anden bank, hvis du allerede er eksisterende kunde hos en bank. Hvis du derfor finder et boliglån der er billigere andetsteds, kan det blive nødvendigt at gøre op med dig selv, om du er villig til at skifte bank. Dette kan dog gå hen at blive en noget kringlet affære hvis du allerede har eksisterende lån hos din nuværende bank, så husk at overveje, hvad der bedst kan betale sig for dig i sidste ende.

Sammenlign tilbud før at du går i banken

Uanset hvad du skal låne til, kan du i mange tilfælde spare gode penge ved at gøre dit hjemmearbejde på forhånd inden at du snakker med bankrådgiveren.

Acceptér aldrig det første og det bedste lån du får tilbudt i banken. Giv derimod din bankrådgiver besked om, at du har fået bedre tilbud andetsteds – ved at gøre din bank opmærksom på, at du har undersøgt markedet på egen hånd, vil de normalt være mere tilbøjelige til at give dig et bedre tilbud.


Optag et banklån til ethvert formål bedømmelse: 4.5/5 baseret på 401 stemmer.

Få et lån
↑ reklame ↑

Artikler

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
Lemony trade s.r.o. LemonyApps
Jaurisova 515/4, Michle, 140 00 Praha 4, IČ: 29043026, DIČ: CZ29043026
Virksomheden tilbyder ikke noget finansielt produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

Kontaktformular

Har du et spørgsmål? Kontakt os her, og vi vender tilbage snarest muligt.

Reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Få et lån