Afdragsfrie lån

    Afdragsfrie lån

Afdragsfrie lån - fordele og ulemper. Der kan opstå perioder i livet, hvor du løber ind i uforudsete udgifter, som tynger budgettet så meget, at det kan være svært at få tingene til at hænge sammen.

Mere alfalan
↑ reklame ↑

300.000 kr
Lånebeløb 10.000 kr - 300.000 kr
Rente fra 5,9 %
Løbetid 1 - 12 år
Information Mere
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Samlet kreditbeløb 50.000 kr. Løbetid 6 år. Variabel debitorrente 5,90 - 15,20%. ÅOP 6,52 - 15,92%. Etb. omk. 975 kr. Samlet beløb, der skal betales tilbage 62.003 - 81.253 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lån op til 300.000 kr.
 • Løbetid: 1 - 12 år
 • Tilbud fra 8 banker med én ansøgning

Lånets vilkår

 • Du er mindst 23 år gammel
 • Du er dansk statsborger
 • Du har en dansk folkeregisteradresse

Om virksomheden

Når man vælger at ansøge om et lån hos Lendme, er man sikker på at få attraktive tilbud om lån. Lendme har nemlig udelukkende samarbejde med professionelle banker, der sikrer gode og favorable lån. Det bliver ikke mere simpelt end hos Lendme. Lendme… Mere information omkring firmaet Lendme

Lån fra 10.000 kr med renter fra 5,9 % Mere
↑ reklame ↑
50.000 kr
Lånebeløb 2.500 kr - 50.000 kr
Rente fra 9,95 %
Løbetid 6 - 60 mdr.
Information Mere
↑ reklame ↑

Et repræsentativt eksempel: Lån 2.500 kr. over 6 måneders med en ÅOP på 76.91%. Samlede kreditomkostninger: 399 kr.. Samlet beløb at tilbagebetale: 2.899 kr.

Hurtig info

Lånets egenskaber

 • Lånet er egnet til tandlæge
 • Lån op til 50.000 kr.
 • Løbetid: 6 - 60 mdr.

Lånets vilkår

 • Min. 18 år
 • Bosat på dansk adresse i mindst 4 år
 • Du må ikke være registreret ‘dårlig betaler’
 • Du skal kunne vurderes kreditværdig

Om virksomheden

Denti er en lånevirksomhed med base i Charlottenlund. Virksomheden har et samarbejde med mange af landets tændlæger, og vælger du et sted som ikke har, sørger Denti for at indgå en aftale med det enkelte behandlingssted. Mere information omkring firmaet Denti ApS

Lån fra 2.500 kr med renter fra 9,95 % Mere
↑ reklame ↑

    Afdragsfrie lån

Måske har du flere lån, som du betaler af på, og dukker der noget op, som du ikke lige havde regnet med, så kan din økonomi til tider komme til at se meget sort ud. En af de måder, som kan sikre dig noget tiltrængt luft i økonomien, er at gå til banken og forhøre dig om mulighederne for at få et afdragsfrit lån. Får du bevilliget en sådan periode, slipper du for at betale af på lånet, men du skal dog stadig betale gebyrer og renter. Der findes også lån, hvor renten er lavere i den afdragsfrie periode.

Der er både fordele og ulemper forbundet med de afdragsfrie lån. I den positive ende skaber disse lånmuligheder eksempelvis mulighed for at betale af på andre og dyrere lån. Samtidig får du mere luft i økonomien, som kan bruges til at investere i aktier eller andre værdipapirer, sætte flere midler ind på pensionsopsparingen eller måske bare tage familien med på den ferie, I har drømt om i mange år, men måske ikke har haft råd til.

Til gengæld er der også nogle ulemper, idet din gæld i sagens natur ikke bliver mindre i den periode, hvor du ikke afdrager på lånet. Det betyder også at dine samlede renteudgifter ofte ender med at blive højere, fordi du med andre ord betaler for at få lov at slippe for at afdrage i en periode. Samtidig bliver kreditomkostningerne også højere, ligesom et afdragsfrit lån er i større risiko, hvis der kursændringer.

Er afdragsfri periode kan som udgangspunkt maksimalt vare 10 år, men der er stor forskel på, hvor lang perioden er. Et billån kan f.eks have afdragsfrihed de første to måneder, mens realkreditlån typisk er de lån, hvor løbetiden er de maksimale 10 år, inden man begynder at afdrage med en højere ydelse. Har du for eksempel et lån på 30 år med afdragsfrihed i de første 10 år, skal du altså betale lånet ud på 20 år i stedet for de 30 år.

For at imødekomme perioder, hvor der er behov for flere penge mellem hænderne, findes der også såkaldte klippekortordninger med 10 klip - et klip pr. år - som så kan bruges, når der er behov for at få en afdragsfri periode. De afdragsfrie lån blev indført i Danmark i 2013 og er siden vundet stor indpas hos danskerne - især når det gælder boliglån. Det anslås at omkring halvdelen af alle realkreditlån i dag er afdragsfrie lån.


Afdragsfrie lån bedømmelse: 4.5/5 baseret på 22 stemmer.

Operatør

Lånsammenligner Coolfinans.dk:
double technology s.r.o., VAT: CZ08695717
Virksomheden tilbyder ikke deres eget finansielle produkt.

Omkring portalen

Coolfinans.dk er en hjemmeside til lånsammenligning. Vi er baseret på gennemsigtig og fuldstændig information. Med vores tjeneste ved du, hvilket lån du skal vælge.

reklame: Har du brug for penge? Op til 75.000 kr i dag for noget ...  Mere information